DSC_3428

Vrijwilligers


Vrijwilligers zijn de drijvende kracht


Het bestuur van het zwembad is blij met de ruim 65 vrijwilligers die zich voor het bad inzetten. Maar extra helpende handen zijn nog steeds hard nodig. Er zijn vijf groepen: toezicht, gastheerschap, activiteiten, schoonmaak en onderhoud. Bestuurslid en coordinator Toezicht, Hannina Bosscher, geeft aan dat met name in haar groep meer vrijwilligers nodig zijn. Want zonder voldoende toezichthouders kunnen we niet garanderen alle dagen van het seizoen open te zijn. Als toezichthouder zorg je ervoor dat gasten van Olde Vechte zich goed en veilig kunnen vermaken in het zwembad. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor controle op de waterkwaliteit. Een cursus tot life guard behoort tot de mogelijkheden.

Eigenlijk hebben we nog veel vrijwilligers nodig in alle groepen. In 2015 werd er door een aantal vrijwilligers teveel uren gemaakt om toch te zorgen dat het bad open kon. Dit wil het bestuur proberen te voorkomen.

Aanmelden kan door het formulier op de website in te vullen. Aan de kassa van het bad kan je alle informatie krijgen die je nodig denkt te hebben om de stap naar vrijwilliger voor ons bad te kunnen maken. De vrijwilligers helpen je wel over de streep.